Мъже, Жени Случайни Участък Еластичен Колан Военен Тактически Разтегателен Сплетен Тъкани Каишка Вязаный Кожена Каишка 3.0 СМ

11.56лв.


Мъже, Жени Случайни Участък Еластичен Колан Военен Тактически Разтегателен Сплетен Тъкани Каишка Вязаный Кожена Каишка 3.0 СМ :

Удари си приятели, колеги и семейство това е много стилен и остър вид на филтър кожен еластична тканым колан.С толкова много и различни цветя, изберете лента, която отговаря на вашата индивидуалност!Удобен за кръста, дополните своето уникално усещане за мода този универсален и издръжлив колан.

1. Удобна Участък-Дизайн

2.Меката, Еластична тъкан, Переплетенная за разтягане

3. Масивна метална тока, закрепленная кожа инкрустация и бода

Доставка:

Рекламации и връщане на парите:

ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас навреме, за да се върне.личен фактор не е гаранция, например, счупени, почеса и така нататък.

Цвят:

Разликата в цвета е неизбежна поради ъгъл осветление, дисплей,снимки и така нататък, разликата в цвета на отпадъци е нормално, ние се опитваме да се сведе до минимум, това не може да бъде причина за връщане на стоката.Ако имате някакви проблеми по този повод, моля, консултирайте се с нас .

За размер на:

Ще има няколко отклонения около 1-2 см от размера, това е нормално, това се случи грешка при измерване или разтягане кожа на колана или еластичен колан мрежи.

Коментари:

1.Моля, оставете един добър съвет е, ако сте доволни от нашия продукт.

2.Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас на време, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Етикети: кожени женски мъжки колан, на горно облекло за жени, мъжки текстилен колан, висок военен колан, c платно колан, мъжки колан, мъжки ластични ластични колани, дамски колани кошельковые, мъжки еластични еластичен колан, каишка кожена мъжки.


( 1 Рейтинг )

К-во