Преносими Устойчиви На Вода Цигари Тънък Алуминиев Портсигар Притежателя Сигарного Тютюн Кутия Контейнер За Съхранение На Тютюнопушенето Аксесоари

0.74лв.


Преносими Устойчиви На Вода Цигари Тънък Алуминиев Портсигар Пура Тютюн Притежателя Кутия Контейнер За Съхранение Курительные Аксесоари

Характеристики:

1. Дизайн на външния вид: магнитен портсигар е лек и с елегантен дизайн, който лесно да носите със себе си.

2. Здрав магнитен портсигар: здрав алуминиев твърд калъф, който ефективно предпазва от депресия или увреждане на цигари.

3. Лесна употреба: магнитен портсигар лесно се отваря и затваря, а също така и лесен за работа.Удобен за носене, и той ефективно предпазва от влага и мухъл по цигара.

Описание:

Магнитна цигарената кутия е подходящ за мъже и жени, така че цигарите могат да се поставят в картонена кутия заедно, за да се предотврати тяхното раздавливание.

Технически характеристики:

Материал: алуминий

Цвят: розово златно, сиво, злато, сребро, синьо, разкошен златен (по избор)

Размер: 90*58*26 мм

Пакет Са Включени:

1 * Алуминиев Портсигар За цигари

Бележки:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Етикети: микро тънък портсигар, ykpuii портсигар за пури, калъф за пури, скоростна хьюмидора голяма, humidor cohiba, лидице кутия за пура, кожен калъф за сигарилло, за тютюн, мултицет, кожа калъф за пури.


( 1 Рейтинг )

К-во