5 Бр./компл. Куклена Къща Доматен Сос Замразено Кисело Мляко Миниатюрна Храни Играчка Модел Играчки

1.74лв.


5 Бр./компл. Куклена Къща Доматен Сос Замразено Кисело Мляко Миниатюрна Храни Играчка Модел Играчки

Характеристика:

100% Марка И Най-Високо Качество

Материал:Смола + пластмаса

Подходящ за:Миниатюрен куклена къща 1:12

Списък на пакетите:

5 Бр./Компл. Доматен Сос Замразено Кисело Мляко

За нас

Нашата компания е професионален кръст компания за електронна търговия с професионален персонал, професионални продукти и марки.

Ние основно се занимаваме с търговия на едро и дребно продукти.

Доставка

Когато правите поръчка,моля, изберете начин на доставка .Ако искате да изпратите продукта експресна поща ,моля, платете на допълнителни такси за доставка.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след приключване на плащането.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни,което може да повлияе на скоростта на сканиране на вашия продукт.

Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Връщане

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки в рамките на 20 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоките са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.Купувачът трябва да се опита да подаде иск.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Етикети: малифо, куклена къща, суши играчка, миниатюрни книги изкуство, miniature plastic food models, миниатюрна храна малка, сани дървени, стоп-моушън, юфка, , търговска домат съобщение, стоп-моушън болница.


( 2 Рейтинг )

К-во