Забавни Double Straight Into Fingertip Gyro Lighter Ветрозащитный Въртящ Се Жироскоп Надуваема Метална Запалка За Мъже Пушачи Пура Притурка Подарък

8.10лв.


Забавен Двойна Точно На Върха На Пръста Си Жироскоп Запалка Ветрозащитный Въртящ Се Жироскоп Надуваема Метална Запалка За Мъже Пушачи Пура Притурка Подарък

Цвят: злато/черно/сребристо/синьо

материал: метал

Пълнеж тип на горивото: бензин

Цвят на пламък: син

Ветрозащитный: Да

Ветрозащитный, регулируема пламък, бутан може да се пълни с

Размери: 83 мм x 30 мм x 16 мм

Плащане:

► Ние приемаме Alipay, Western Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез НАБИРАТЕЛНИ, сигурна плащане процесор.

► Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

► Ако не можете да платите сметката си веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути, и след това опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Изпращача:

► Глобален транспорт. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

► Поръчка ще бъде обработена в срок след потвърждаване на плащането.

► Ние изпращаме стока само на адрес потвърдена поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка

► Сервизно време на превоз се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време за доставка може да варира, особено в празнични дни.

► Ако не получи стоките в продължение на 50 дни след плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим стока и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Целта ни е да направим така, че клиентите да са доволни!

► Поради разлика в състоянието на запасите и време, ние ще изберем кораб от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Връщане:

► С получаването, ще имаш 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне.Ако сте собственик на предмет на повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще се върне или да го замени.Никакви изключения!Товар носи на купувача и на продавача на половина.

► Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване и конкретната причина за връщане

► Ние ще ви върнем пълната сума на сделки при получаване оригиналната опаковка, включително всички компоненти и аксесоари.И купувачът, и продавачът отменя транзакцията www.hmsat.news.Като алтернатива можете да изберете замени.

► Ако продуктите не отговаря на рекламата, ние поемаме всички транспортни разходи.

Коментари:

► Ние поддържаме висок стандарт за качество и се стремим да постигнем 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да решите проблема си по задоволителен начин.

► Ако ние нищо не знаем за проблема, не можем да го решим!

Възстановяване и обезщетяване

1. От датата на получаване, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне.Ако сте собственик на предмет на повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще се върне или замени някакъв предмет ви.Никакви изключения!Товар се носи от купувача.

Етикети: мъжете запалки, задника запалки, калъф за пури, пура, китайските часовници дракон, дънна платка a1297, смс, скоба за халки малък, клип за колан метален, ligth.


( 2 Рейтинг )

К-во